NUTTIGE LINKS

WATERSPORT VERBOND

Het Watersportverbond bestaat uit én maakt zich sterk voor zo’n 400 aangesloten watersportverenigingen, die meer dan 80.000 leden (recreanten, breedtesporters, wedstrijdsporters en topsporters) vertegenwoordigen. Op zoek naar informatie over het behoud en beheer van je vereniging of het organiseren van wedstrijden? Wij helpen je graag! Ben jij watersporter? Wil je alles weten over vaarwater, licenties, onderhoud of veiligheid? Op onze site watersporters.nl vind je alles over jouw sport!

ALLE JACHTHAVENS IN NEDERLAND

Het register voor jachthavens, jachtmakelaars en jachtwerven in Nederland.

KNRM

De KNRM is dé hulpverlener op het water, op zee, en ruim binnenwater. Reddingboten en vrijwilligers zijn 24 uur per dag beschikbaar voor spoedeisende hulp en niet-spoedeisende hulp. Op basis van goed zeemanschap verleent de KNRM hulp op het water aan een ieder die hierom vraagt. KNRM redt en helpt, kosteloos. Sinds 1824 en dat blijft zo.

DE UNIE VAN WATERTOERISTEN

Onze Unie is een landelijke vereniging van enthousiaste pleziervaarders met een heel kostbaar gezamenlijk bezit: eilanden en terreinen. Naast deze eilanden en terreinen heeft de Unie ook overeenkomsten met meerdere steunpunten verspreid over heel Nederland. Steunpunten zijn jachthavens van watersportverenigingen of commercieel van aard. U kunt 3 nachten gratis per jachthaven per jaar verblijven.